Waarom klanten kiezen voor Terzake energie?

Bestaande en nieuwe klanten profiteren altijd van een scherpe prijsstelling. We bieden verschillende opties voor de aankoop van elektriciteit, zoals forfaitaire tarieven of gunstige dagmarktstructuren in combinatie met persoonlijke service. Terzake Energie biedt persoonlijke zorg. Wanneer u klant wordt bij Terzake Energie, krijgt u een persoonlijke accountmanager toegewezen. Deze accountmanager zal te allen tijde uw aanspreekpunt zijn en als u hulp nodig heeft, kunt u via onze app eenvoudig een afspraak plannen. Via onze app blijft u altijd op de hoogte van uw verbruik en wat u kunt verwachten. U kunt uw verbruik gemakkelijk terugvinden en uw maandelijkse betalingen inzien. Alles overzichtelijk in één oogopslag, dat is waar Terzake Energie voor staat.

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen

Als klantgerichte energieleverancier vindt Terzake Energie het belangrijk om haar klanten op maat te bedienen. Daarom bieden wij niet alleen persoonlijke service via de telefoon en e-mail, maar sturen wij ook onze accountmanagers naar de locatie van onze klanten voor energieadvies op maat. Bovendien hechten wij veel waarde aan de relatie met onze klanten. Daarom ontvangt iedere klant bij Terzake Energie een vaste accountmanager, die tijdens het contract altijd langskomt op locatie als de klant vragen heeft. Op deze manier zorgen wij ervoor dat onze klanten altijd de beste service ontvangen en dat eventuele problemen snel en efficiënt worden opgelost.
slider-2-img-01-new.jpg
slider-2-img-02-new5.jpg

Groene energie?

Bij Terzake willen we onze klanten laten zien hoe groen en duurzaam de stroom is die wij leveren. Daarom zijn wij verplicht om inzicht te geven in de oorsprong van onze stroom, specifiek de stroom van het vorige kalenderjaar. Dit wordt gecontroleerd door de overheid via Certiq en de ACM (Autoriteit Consument & Markt) via het Stroometiket. Als u meer wilt weten over de oorsprong van onze stroom of heeft u vragen over onze algemene voorwaarden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar om u te helpen.

Wie is Terzake energie?

Bij ons staat klantgerichtheid en klant contact hoog in het vaandel. Voor energievraagstukken komen wij graag bij u op locatie, bij ons op locatie of via een zoom gesprek toelichten. Uiteraard is telefonisch of per e-mail ook mogelijk. Terzake Energie is een erkende wederverkoper voor zakelijke klanten in Nederland. Terzake Energie is onafhankelijk en koopt stroom en gas rechtstreeks in bij de bron. Wij handelen onder de leveringsvergunning van Kikker Energie onder de kvk nummer 71246681 gevetigd te tt. Vasumweg 122 1033SH Amsterdam (onder toezicht van Autoriteit Consument & Markt Muzenstraat 41 2511 WB Den Haag Zuid-Holland)

Documenten