Waarom klanten kiezen voor Terzake energie?

Bestaande en nieuwe klanten profiteren altijd van een scherpe prijsstelling. We bieden verschillende opties voor de aankoop van elektriciteit, forfaitaire tarieven of gunstige dagmarktstructuren in combinatie met persoonlijke service. Terzake Energie zorgt voor persoonlijke zorg. Op het moment dat u klant wordt bij Terzake Energie krijgt u een persoonlijke accountmanager aangesteld. Deze zal voor u ten alle tijden het aanspreekpunt zijn en mocht u hulp nodig hebben kunt u via onze app makkelijk een afspraak inplannen met onze accountmanager. Via onze app bent u altijd up to date over uw verbruik en wat u kunt verwachten. In de app vindt u makkelijk uw verbruiken terug en kunt u ook inzien wat u maandelijks betaald. In een oogopslag alles overzichtelijk, dat is waar Terzake Energie voor staat.

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u een energieadvies op maat, heeft u een vraag over uw energiecontract, heeft u hulp nodig bij het regelen van zakelijke energie of bent u benieuwd naar onze verrassende mogelijkheden?
slider-2-img-01-new.jpg
slider-2-img-02-new5.jpg

Wie is Terzake energie?

Bij ons staat klantgerichtheid en klant contact hoog in het vaandel. Voor energievraagstukken komen wij graag bij u op locatie, bij ons op locatie of via een zoom gesprek toelichten. Uiteraard is telefonisch of per e-mail ook mogelijk. Terzake Energie is een erkende wederverkoper voor zakelijke klanten in Nederland. Wij handelen onder de leveringsvergunning van Kikker Energie onder de kvk nummer 71246681 gevetigd te tt. Vasumweg 122 1033SH Amsterdam (onder toezicht van Autoriteit Consument & Markt Muzenstraat 41 2511 WB Den Haag Zuid-Holland)

Groene energie?

Bij Terzake willen we onze klanten laten zien hoe groen en duurzaam de stroom is die wij leveren. Daarom zijn wij verplicht om inzicht te geven in de oorsprong van onze stroom, specifiek de stroom van het vorige kalenderjaar. Dit wordt gecontroleerd door de overheid via Certiq en de ACM (Autoriteit Consument & Markt) via het Stroometiket. Als u meer wilt weten over de oorsprong van onze stroom of heeft u vragen over onze algemene voorwaarden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar om u te helpen.

Documenten