Elkaar versterken

Bent u een zelfstandig geleide professional en wilt u onderdeel zijn van een groter geheel? Terzake biedt u dan de mogelijkheid om partner te worden van Terzake-Energie, Waar transparantie, woord en daad eindelijk samenkomen. Werken op topniveau doe je samen.

Twee handen op een buik

Kennis, innovatie en inspiratie zijn de drijvende kracht achter elk succesvol bedrijf. Als partner van Terzake-Energie maakt uw bedrijf deel uit van een actief en betrokken netwerk van technische experts binnen de energiesector. Door middel van events, lezingen, netwerkdagen en mede dankzij onze innovaties komen er altijd nieuwe projecten bij en word je blootgesteld aan de laatste ontwikkelingen en inzichten in de energiebranche. Dankzij Terzake-Energie vindt u als partner snel antwoord op uw vragen en kunnen wij u helpen onze marktkennis in te zetten om uw bedrijf verder te laten groeien naar het volgende niveau.

Wat verwachten wij van onze partners?

• U bent, waar mogelijk, gecertificeerd voor de uit te voeren werkzaamheden
• U bent bereid om kennis te delen met collega’s
• U bent niet alleen een denker maar ook een doener
• U Staat open om andere te helpen ongeacht of u er zelf ook op vooruit gaat.
Green-Energy-to-Arrive-in-Tijuana
Partner3

Ons Visie

Wij zijn altijd bereid geweest om samen te werken met de meest ambitieuze en mensgerichte professionals in ons vakgebied. We zijn op zoek naar partners die nieuwe perspectieven en levenservaringen in ons aanbod kunnen brengen. We waarderen nieuwsgierigheid, enthousiasme en de wil om te leren en houden van geweldige denkers die ook doeners zijn. We zetten ons in om gelijke kansen op werk te bieden, ongeacht ras, religie, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, staatsburgerschap, handicap of genderidentiteit.

Schrijf u in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.